• Skapar matminnen
När vi 2003 startade Smakrike Krog var vårt mål att skapa vår egen favoritkrog. Det är våra egna bästa matupplevelser och många års erfarenheter från kök och matsalar världen över som idag är grunden för Smakrike Krog. Och precis som vi själva har erbjudits inspiration och oförglömliga matupplevelser vill vi nu skapa våra gästers bästa matminnen.

Lokala råvaror av hög kvalitet hanteras varsamt och presenteras i säsongsanpassade menyer. Kombinerad med kunskap om mat och dryck och omsorg om gästen är detta en filosofi som bidrar till en av de bästa matupplevelser Gotland har att erbjuda. Till oss är alla välkomna in för
en bit mat eller bara något att dricka!

Under hösten frossar vi i den gotländska tryffeln
I oktober och november mognar den gotländska tryffeln i våra kalkrika marker på ön. Då vi vill använda alla gotländska råvaror när dom är som bäst, så är tryffeln numera en självklarhet under hösten. Man hittar den i vår 5-rätters Tryffelmeny men även i en soppa på lunchen eller som en extra guldkant på våran Tryffelbrunch.

Missa inte vår bästa säsong på hela året!