TRYFFELSAFARI på lördagar 6 oktober - 17 november
Hos oss är hösten tryffelns tid. Tid att njuta av en lokalt skördad delikatess - av absoluta världsklass! Under tryffelns högsäsong i oktober och november fyller vi vår meny med tryffel, i allt från förrätt till dessert.

Under oktober och november bjuder vi också in till Tryffelsafari, i samarbete med företaget Gotlandstryffel. Vår tryffelsafari är en upplevelse för alla sinnen och något alldeles unikt.
Du får vara med om att skörda den mytomspunna tryffeln och på nära håll följa hundens arbete i tryffelskogen. På kvällen avnjuts en 6-rätters tryffelmeny där tryffeln briljerar från förrätt till dessert. Samtliga rätter ackompanjeras av ett passande vin.

I en tryffelsafari ingår först en tryffeljakt under ledning av Gotlandstryffel, med deras härliga Lagottohundar, på förmiddagen. Vi börjar med lite info om den gotländska tryffelns historia över en kopp kaffe innan det bär av ut till skogen. På kvällen serveras sedan en 6-rätters Tryffelmeny med passande viner.
En tryffelhelg med boende i dubbelrum hos oss kostar 3495 kr/pers. Väljer man att bo på annat håll kostar självaste safarin 1995 kr/pers.

Läs mer här

Låter detta intressant? Vill du veta mer? Skicka oss gärna en bokningsförfrågan HÄR