Boka rum

Vad passar väl bättre än att efter en god måltid också få avnjuta en god natts sömn. Eller varför inte inleda varje dag på semestern med att vakna pigg och utvilad. Och sedan efter en god frukost ge sig i kast med att upptäcka Gotlands alla nöjen.

Vi erbjuder fem dubbelrum samt en svit. Samtliga rum är individuellt inredda med inspiration i Ljugarn och dess omgivningar. Alla rum har självfallet eget badrum med dusch och toalett. Vi har några större dubbelrum med plats för en familj på fyra personer, då två barn kan bo i bäddsoffan. Skicka gärna en förfrågan om ni vill boka ett sådant rum.

Ibland vill man ge sig själv eller en vän något lite extra. Då kan det passa bra att boka något av våra specialpaket. En flaska champagne, en skön morgonrock eller lite god choklad är bra sätt att göra en hotellvistelse till något utöver det vanliga.

Välkommen!

Har du några speciella önskemål, vill boka ett familjerum eller ett paket eller är flexibel med datum så skicka gärna en bokningsförfrågan. Annars går det bra att själv göra en bokning om du hittar ett passande ledigt datum.

 

 

 

Våra rum