Tryffelsäsongen 2021

1 oktober – 13 november

Hos oss är hösten tryffelns tid. Tid att njuta av en lokalt skördad delikatess – av absoluta världsklass! Under den gotländska tryffelns högsäsong i oktober och november fyller vi vår meny med tryffel, i allt från förrätt till dessert i vår 5-rätters Tryffelmeny. Vi kommer även att ha öppet för lunch på lördagar mellan 12.00-15.00

Matsalen är förstås krogens hjärta och maten som serveras speglar vår matfilosofi. Den lokala prägeln är ett givet inslag hos oss på Smakrike, och de förstklassiga råvarorna från flera av Gotlands kunniga och passionerade producenter är till glädje för både oss och våra gäster. I råvaror, smaker och presentation är Tryffelmenyn en bild av hela vår matfilosofi. Vill ni däremot uppleva vår 3-rätters meny, har ni möjligheten att välja mellan olika förrätter, varmrätter och desserter och innehåller inte tryffel i samma utsträckning.

All god mat skall så klart ackompanjeras av en lika god dryck. Vi arbetar ständigt med att hålla vår vinlista intressant och välbalanserad och nu med ett ännu större fokus på ekologiskt och bioorganiskt som både vi och våra gäster tycker om.

Observera att antalet rätter ni väljer gäller för samtliga i sällskapet.

Priser och menyer

  • 3-rättersmeny 695 kr
  • 5-rätter Tryffelmeny 895 kr

Boka bord genom att skicka en bokningsförfrågan.

TRYFFELSAFARI PÅ SMAKRIKE

Vi bjuder också in till Tryffelsafari, i samarbete med företaget Gotlandstryffel. Vår tryffelsafari är en upplevelse för alla sinnen och något alldeles unikt. Här finns mer Information och vad som ingår i tryffelsafari.