Rum och omgivning

Vi erbjuder bekvämt och smakfullt boende i något av våra fem dubbelrum, eller i den rymliga sviten. Varje rum är individuellt inrett och inspirationen är hämtad från Ljugarns natur- och kulturliv. Samtliga rum har eget badrum med dusch och toalett. I två av dubbelrummen finns en bäddsoffa som passar bra för den lilla familjen. TV och Wi-Fi finns i alla rum.

Sviten är ljus och rymlig och har himmelsäng i sovrummet samt en trevlig umgängesdel med bekväma fåtöljer och braskamin. Badrummet har ett härligt bubbelbadkar. Sviten är alltid utrustad med mjuka och sköna morgonrockar.

Frukostbuffén dukas upp i restaurangen varje morgon och ingår förstås till alla våra gäster. Det går bra att avnjuta denna på vår inglasade veranda eller ute i trädgården om vädret tillåter.Omgivning

Ljugarn är en idyllisk liten ort belägen på Gotlands vackra östkust. Ljugarns vackra strand har lockat turister och sommargotlänningar till orten sedan början av 1900-talet. Idag är Ljugarn fortfarande ett välbesökt resmål och en härlig sommaroas.

I Ljugarns samhälle har vi sommartid flertal restauranger, caféer, affärer och andra bekvämligheter inom promenadavstånd och den fina badstranden är aldrig långt borta. För den som vill utforska Gotland under semestern är Ljugarn ett bra utgångsläge för utflykter som går både norr- och söderut. Ljugarn är vårt eget gotländska smultronställen, men vi tipsar dig gärna om andra gotländska pärlor.

I Ljugarn har vi även vårt egna raukfält, Folhammar. Om man promenerar norrut, förbi Vitvärs fiskeläger, kommer du efter cirka 2 kilometers promenad från Smakrike fram.