Catering – Bröllop & fest

Vi vill hjälpa er att göra er tillställning så lyckad som möjligt! Vi har mångårig erfarenhet av catering och har serverat både stora och små sällskap i de flesta lokaler. Oavsett om din fest är i en lada, bygdegård, restaurang eller tåld – vi jobbar från de förutsättningarna som ges och gör alltid vart yttersta för att det ska bli en riktigt lyckad tillställning.

Vi erbjuder flexibla lösningar, professionellt bemötande, välkomponerade menyer, kreativ mat tillagad med omtanke och personlig service.

Vi jobbar utifrån att ingenting är omöjligt och att allting går att ordna. Vi utgår från era önskemål och lokalens utformning och nu väljer själva till vilken grad ni vill engagera oss. Våra menyer är utformade för sällskap över 50 personer och komponerade efter årstiderna för att kunna få fram säsongens bästa gotländska råvaror. Vi försöker alltid använda oss av det gotländska skafferiet men kvalitén är det primära. För kvalitetssäkring så ingår alltid vår egen kock i menypriset för att vi ska kunna garantera att den mat som serveras ska vara en kulinarisk upplevelse av bästa klass!

Skicka gärna en bokningsförfrågan och berätta mer om vad ni önskar.